Spabad Örebro

Styrsö Spabad

Styrsö Spabad

Köp Styrsö Spabad
Fotö Spabad

Fotö Spabad

Köp Fotö Spabad
Öckerö Spabad

Öckerö Spabad

Köp Öckerö Spabad
Läsö Spabad

Läsö Spabad

Köp Läsö Spabad

Fler spabad

Vi ordnar ditt drömspabad

Vi på Svensk Kylservice har bara alldeles nyss valt att börjat sälja spabad eftersom vi tidigare inte ansett att det funnits spabad som håller måttet för svensk standard. Är du nyfiken på spabad så är du varmt välkommen till oss på Svensk Kylservice.


Ett hemmaspa

Det är väldigt viktigt att ha en hemmiljö man trivs i. En plats där man kan koppla av och finna ro. Olika människor slappnar av i olika miljöer och alla måste hitta grejen de gillar bäst. Varma bad är ett klassiskt recept för avkoppling och med ett spabad i trädgården maximerar man njutningen eftersom man får vistas ute i naturen. Allt fler väljer idag att köpa ett eget spabad, en liten njutningsoas i den egna trädgården.

Vad man brukar kunna oroa sig över är vattenåtgången men vattnet man fyller spabadet med behöver inte bytas ut mer än 2-4 ggr/år. Det enda man ska tänka på är att rena vattnet med klor efter varje bad och täcka spabadet när det inte används. Det är främst uppvärmningen av vattnet som är något av en pengatjuv, men har man en värmepump kopplad till spabadet så är även detta problem löst.

Hur ser ett spabad ut?

Ett spabad kan h lite olika utseende och de skiljer sig åt i storlek och form. Man kan säga att ett spabad är lite som en utomhusjacuzzi, fast större och med mer avancerade funktioner. Tänk på att ett spabad behöver hård, platt mark att stå på, gärna så nära huset som möjligt.

spabad