Frånluftsvärmepumpar Örebro

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Vi hjälper dig välja rätt frånluftsvärmepump

Vi på Svensk Kylservice har helhjärtat ägnat oss åt klimatanläggningar i mer än 20 år. Vi håller alltid fokus på kvalitet och väljer bara ut de produkter som lever upp till våra stränga kvalitetskrav. När du handlar värmepumpar och annat från oss så vet du att du köper bästa tillgängliga kvalitet vilket vi hoppas är en stor trygghet. Varmt välkommen till oss när du är intresserad av att installera en frånluftsvärmepump.


Kopplas till ditt vattenburna värmesystem

Värmen som tillverkas i frånluftsvärmepumpen skickas vidare ut i det vattenburna värmesystemet som finns i ditt hus och sprider värmen jämnt i hela huset. Man kan koppla frånluftsvärmepumpar även till andra uppvärmningssystem, men det vattenburna systemet är det mest ekonomiska.

Man ska dock vara försiktig med att använda en frånluftsvärmepump som enda värmeförsörjningsalternativ, men som komplement är den given. Frånluftsvärmepumpar är idag standard i nybyggnationer.

Smart värmeåtervinning

Med frånluftsvärmepumpar utnyttjar man den tillgång som finns i luft som redan är uppvärmd - den som är på väg ut ur huset via ventilationssystemet. Det är från denna process som namne frånluftsvärmepumpar kommer. Frånluftsvärmepumpar är värmeåtervinning när den är som allra bäst.

Att använda redan uppvärmd luft som värmekälla är både miljövänligt och effektivt. Man kan med en frånluftvärmepump dra ner kostnaderna för uppvärmning med upp till 70 % och man kan koppla frånluftsvärmepumpen till sin varmvattenberedare och samtidigt få mer miljövänligt och prisvärt varmvatten.

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar