Luftvärmepumpar Örebro

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Köp din luftvärmepump hos oss

Den som är sugen på att skaffa en luftvärmepump kan förbereda sig på att spara mellan 30-50 % av energikostnaderna i hushållet. Med tanke på de låga investeringskostnaderna är detta mycket bra.


Luftvärmepumpen är väldigt flexibel

Luftvärmepumpar är enkla installationer, när man talar värmepumpar i alla fall. De är lätta att få på plats och kostar väldigt lite i installationskostnader. Själva luftvärmepumpen är heller inte så fasligt dyr. Vad den å andra sidan är är effektiv för såväl uppvärmning som nedkylning då den går att användas åt både och. Luftvärmepumpar heter egentligen luft-luftvärmepumpar och kallas också ofta komfortvärmepumpar.

En luftvärmepump värmer upp luften i ditt hus genom att utvinna värme i luften som finns utanför ditt hus. Det är en suverän konstruktion. Denna värmepump fungerar absolut bäst i ett hus med öppen planlösning då den har svårt att ge effekt i rum som den inte sitter. Om man lämnar många dörrar vidöppna så går dock lite av värmen in.

Man tänker på miljön vid nyttjade av en luftvärmepump

Utomhusluften är en förnybar energikälla och tar ingen skada av att man använder det för att värma upp i sitt hus. Det är underbart att ha en värmelösning som är bra för såväl miljö som den egna plånboken. Det är bara den lilla andelen els om behövs för att driva värmepumpen som kostar.

Den allra bästa användningen av en luftvärmepump får man om man använder den som ett komplement till en annan uppvärmningslösning. Den andra kan rycka in när luftvärmepumpen inte klarar av att leverera, som när det är kallare än 15 minusgrader t ex.

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar